Assegurança de Crèdit
Assegurança de Crèdit

Què és l’assegurança de crèdit?

L’assegurança de crèdit és aquella l’objectiu de la qual és garantir el cobrament per part d’una persona física o jurídica dels crèdits a favor seu quan es produeix l’incompliment del pagament a causa de la insolvència dels seus deutors. És una assegurança que es fa servir especialment per cobrir el risc d’impagament (sinistre) en les operacions comercials a crèdit entre empreses, i està regulada per l’article 69 de la Llei 50/1980 del contracte d’assegurança.

Avantatges de contractar la nostra assegurança de crèdit

Avantatges de contractar la nostra assegurança de crèdit
Som l’únic operador espanyol realment global. Disposem del 51 % de la quota de mercat a Espanya i del 24 % de la quota mundial, la qual cosa ens aporta informació actualitzada de milions d’empreses a partir de l’experiència de pagaments dels nostres assegurats. El gran valor diferencial que aporta Crédito y Caución és el seu coneixement profund del teixit empresarial.
 Aquest coneixement de les empreses ha permès que la nostra pòlissa de crèdit inclogui, a més, una cartera de serveis de valor afegit únics en el mercat, els quals us permeten tenir el nostre suport durant totes les etapes del vostre negoci, i no només en el moment de la indemnització.

Com funciona l’assegurança de crèdit?

L’asseguradora actua com a departament de gestió de riscos: estudia, analitza i classifica cada client dels seus assegurats, i notifica quines línies de crèdit comercial queden cobertes per l’assegurança de crèdit i fins a quin import.
Aquestes classificacions, que permeten als nostres assegurats conèixer la valoració de risc dels seus clients i potencials, queden garantides per la nostra indemnització dins de les garanties recollides en la pòlissa.
Així mateix, l’assegurança de crèdit porta associats una sèrie de beneficis com ara la possibilitat de dissenyar estratègies de creixement, obrir nous mercats i clients, i fer el seguiment de l’evolució de l’empresa i de la cartera de clients.

Garanties i cobertures principals de l’assegurança

L’efectivitat de la nostra protecció es basa en tres garanties:

Prevenció

Amb Crédito y Caución, sempre tindreu la millor informació sobre els vostres clients, sigui quin sigui el mercat de destinació. La vostra empresa adquireix un departament de riscos que analitza la capacitat de pagament de milions d’empreses a tot el món.

Indemnització

Garantim les nostres operacions de crèdit. Les empreses que confien en nosaltres estan cobertes contra les pèrdues originades per les seves operacions comercials. Crédito y Caución us garanteix una estructura de balanç equilibrada i la indemnització respecte dels riscos d’insolvència.

Recobrament

Quan, malgrat tot, es produeix un impagament, Crédito y Caución activa una extensa xarxa d’especialistes en recuperació amb presència a tot el món. Reclamació amistosa, judicial o concursal, amb un nivell elevat d’eficàcia. I sense que la vostra empresa consumeixi esforços ni recursos, i sense que es deteriori la relació comercial amb la vostra cartera.

Serveis

Els serveis de Crédito y Caución us permeten aprofitar el nostre coneixement durant totes les etapes del vostre negoci: prospecció i recerca de clients, valorar les vostres oportunitats a l’exterior, personalitzar el control de la vostra cartera, agilitzar la reclamació de deutes i millorar la vostra liquiditat.

Productes de Crédito y Caución

Mantenim la Pòlissa Interior que ens ha fet líders de l’assegurança de crèdit a Espanya, però disposem de les millors solucions per exportar: cobrim des del primer moment de l’exportació a qualsevol mercat, fins i tot a empreses que encara no hagin realitzat una venda fora del mercat domèstic, i d’altres que s’adapten a les necessitats de l’exportador professional. I totes es poden complementar amb més de 500 solucions a mida, per tal de crear una pòlissa que cobreixi les necessitats específiques de cada client.

Principals característiques i serveis de valor afegit

La nostra assegurança de crèdit sempre ha anat més enllà de la indemnització en cas d’impagament. Hem revolucionat el mercat al voltant dels serveis per donar suport a la gestió del risc de crèdit i al creixement comercial dels nostres clients.
Disposem de noves eines de prospecció que permeten localitzar els vostres clients i visualitzar clients potencials.
D’altra banda, donem suport als departaments financers a través d’eines que aporten una vigilància contínua a través d’informació actualitzada i d’alertes.
Per valorar o explorar les vostres oportunitats a l’estranger, disposem d’una eina de consultoria a mida amb la qual podreu consultar les fitxes tècniques i legals de cada país del món, a més d’exposar els vostres dubtes concrets.

Requisits i com contractar-la

Sol·liciteu la vostra pòlissa a mida al nostre servei d’atenció al client a través del botó "Et truquem". Un cop emesa la vostra pòlissa, tindreu accés a CyCred per sol·licitar les vostres garanties en línia i accedir als nostres serveis de valor afegit.

Quin cost té contractar la nostra pòlissa d’assegurança de crèdit?

Molt inferior a altres fórmules de cobertura del risc d’impagament comercial. Empleneu el botó "Et truquem" i Crédito y Caución analitzarà el risc tècnic i financer de la vostra operativa per informar-vos sense cap compromís sobre les condicions aplicables específicament al vostre negoci.

Descobreix totes les nostres pòlisses