Pòlissa Líder

"El cobrim des del primer dia i a tot el món"

Pòlissa Líder

"El cobrim des del primer dia i a tot el món"

El món està canviant. Per això som la primera companyia que elimina les restriccions entre l’interior i l’exterior que han dominat les assegurances de crèdit durant bona part de la seva història. Encara que no hagi fet mai cap venda fora del mercat domèstic, la seva empresa forma part d’un mercat global.
Per això, la Pòlissa Líder li cobrirà, des del primer moment, les seves exportacions a tots els mercats del món. Perquè no només ha de cobrir els seus clients d’avui, sinó que també cal no limitar-li les seves opcions de creixement, siguin on siguin demà.
Crédito y Caución li ofereix una pòlissa única que protegirà totes les seves operacions comercials i la gestió d’impagats, tant a Espanya com a qualsevol altre país, i li oferirà, des de bon començament, aquesta cobertura amb unes condicions bàsiques per defecte fins i tot en els països en els quals encara no tingui activitat. Una assegurança de crèdit que simplifica la gestió d’una cartera de clients multinacional, per garantir la seguretat de les operacions de comerç internacional amb tota la garantia.

Servicios relacionados

cycmap
CyCred Maps

Para poder aprovechar las oportunidades hay que saber dónde se encuentran

cycview
CyCred View

Su cartera de clientes siempre bajo control

cycomex
CyComex

Soluciones para su internacionalización con la mejor inteligencia de mercados

Boada

Agència exclusiva n. 17011

Foto perfil agente

Acrescentar contacto à agenda